Αρχειοθήκη ανακοινώσεων

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία με το νέο 4σελιδο του ΚΚΕ, πραγματοποιήσε σήμερα, στις υπηρεσίες Καθαριότητας & Πρασίνου και στο Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώτα Δήμου, Τάσο Γιαννέζο, Τζένη Σκιαδιώτη και Κατερίνα Αβραμίδου.

Συζητήσαμε με τους εργαζόμενους πάνω σε ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και για τις προτάσεις του ΚΚΕ, για μαζικές προσλήψεις στο δήμο, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε αυτές τις υπηρεσίες, για τις διεκδικήσεις ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καλέσαμε σε μαζική συμμετοχή στο εργατικό κίνημα, μαζί με τις ταξικές δυνάμεις, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ στις μάχες που έχουμε μπροστά μας, τη μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει διέξοδο στη λαϊκή πάλη.

Ταυτόχρονα, θέσαμε στους υπεύθυνους των υπηρεσιών πως σήμερα, και τις επόμενες μέρες καύσωνα, οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να δουλέψουν σε εξωτερικές εργασίες τις ώρες που οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλές.

Σχετική διαβεβαίωση λάβαμε στις υπηρεσίες Καθαριότητας & Πρασίνου. Είναι απαράδεκτο πως στην Τεχνική Υπηρεσία ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος απέφυγε να δεσμευτεί συγκεκριμένα. Καλούμε δημόσια τη Δημοτική Αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην κινδυνεύσει η υγεία κανενός εργαζόμενου σε αυτές τις συνθήκες.

Άγιος Δημήτριος, 23/06/2022