Αρχειοθήκη ανακοινώσεων

Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2023

Για τον β' γύρο των Δημοτικών εκλογών στο Μπραχάμι

 📍 ΣΥΡΙΖΑυριανισμός: - Round 2 Ακολουθώντας την πολιτική κατρακύλα του πολιτικού τους φορέα, γνωστοί Μπραχαμιώτες ΣΥΡΙΖΑΙοι διακινούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ορισμένες χιλιοειπωμένες συκοφαντίες για το ΚΚΕ, όσον αφορά τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών. Όπως άλλωστε μας είχαν συνηθίσει και όλη την προηγούμενη περίοδο, στο δρόμο του ΠΑΣΟΚικου αυριανισμού. Ας μην αυταπατώνται! Ούτε η λάσπη τους, ούτε οι απέλπιδες προσπάθειες επίκλησης στο συναίσθημα... μας αγγίζουν! ‼ Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση αρνούνται να συρθούν στο εκβιαστικό δίλημμα του β’ γύρου, Ανδρούτσου (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) ή Μαμαλάκης (ΝΔ). Δηλαδή στο δίλημμα "σκύλλα ή χάρυβδη". Θα συμβουλεύαμε τους αγαπητούς της παράταξης Ανδρούτσου να ψάξουν στήριξη για το β’ γύρο εκεί που την έβρισκαν και τα προηγούμενα χρόνια, εκεί που ψάχνει και η παράταξη Μαμαλάκη τώρα. Ούτως ή άλλως η απερχόμενη διοίκηση Ανδρούτσου συνεργάζεται άριστα επί σειρά ετών με τις δυνάμεις που πρόσκεινται στη ΝΔ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με επιφανή ΝΔκράτη αντιδήμαρχο καθώς και με τις υπόλοιπες "ακομμάτιστες" παρατάξεις. Αρκεί να θυμίσουμε πως η διοίκηση Ανδρούτσου στην απερχόμενη θητεία δεν είχε την πλειοψηφία αλλά την έβρισκε μέσω των υπολοίπων παρατάξεων του ΜΕΤΕΧΩ, του Λασκαρίδη, του Πρεκετέ, και του Αρβανιτάκη. ‼ Αλλού λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και οι επίπλαστοι εκβιασμοί για τον αριθμό εδρών! Όχι σ’ εμάς ! 


♦ Η Λαϊκή Συσπείρωση συνεπής σε ό,τι έλεγε στον α’ γύρο, όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, καλεί το λαό Αγίου Δημητρίου να ρίξει λευκό ή άκυρο στο β’ γύρο. Όποια κι αν είναι η διοίκηση του δήμου, θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, σε πλήρη σύμπνοια με την Περιφέρεια Αττικής και την Κυβέρνηση ως προς την προώθηση των αντιλαϊκών σχεδιασμών στην περιοχή, όπως συνέβη και όλα τα προηγούμενα έτη. Η Λαϊκή Συσπείρωση όπως πάντοτε θα σταθεί απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις μαζί με το λαό της περιοχής. ​


♦ Αυτή είναι η εγγύηση της δικής μας εκλογικής ενίσχυσης! Συνεχίζουμε μαχητικά! Η ελπίδα είναι εδώ, στην πάλη του λαού στο δρόμο της ανατροπής!