Αρχειοθήκη ανακοινώσεων

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Έπεσαν οι μάσκες... (Για την στάση της Δημοτικής Αρχής κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου)

Ανακοίνωση έβγαλε η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Δημητρίου για την στάση της Δημοτικής Αρχής και των άλλων παρατάξεων κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Προϋπολογισμό του Δήμου). Στην ανακοίνωση αναφέρει :

Το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2016 του Δήμου Αγίου Δημητρίου καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση. Ένα προϋπολογισμό ο οποίος είναι χειρότερος από πέρσι και συμβάλλει στην συνολικότερη αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ(...)

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση έπεσαν οι μάσκες για τη Δημ. Αρχή σε ό,τι αφορά και τα «δημοκρατικά» της χαρακτηριστικά.(...) Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. δεν επέτρεψε (!) σε εργαζόμενη να μιλήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια, παρά μόνο κάτω από την πίεση την Λαϊκής Συσπείρωσης, του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και της Λαϊκής Επιτροπής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη στάση της Δημοτικής Αρχής! Φαίνεται πως θέλει να φιμώνει όποιον πάει κόντρα στους σχεδιασμούς της! Γι’ αυτό τη βολεύουν οι δήθεν "λαϊκές" συνελεύσεις και δημόσιες διαβουλεύσεις, χωρίς καμία ουσιαστική λαϊκή εκπροσώπηση, στις οποίες συμμετέχει η ίδια με κάποιους δικούς της ανθρώπους!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση σε μορφή .pdf εδώ.