Αρχειοθήκη ανακοινώσεων

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε επιφυλακή και στις γειτονιές βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Δημητρίου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν αυτές τις ώρες την Αττική και έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα και στο δήμο μας.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε επικοινωνία που είχαν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, αλλά και με παρέμβαση τους στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου που πραγματοποιήθηκε, ενώ ήταν σε εξέλιξη η σφοδρή κακοκαιρία, ζήτησαν να υπάρξει άμεση ενημέρωση σε σχέση μετά πλημμυρικά φαινόμενα που έχουν σημειωθεί στο δήμο αλλά και τα μέτρα που έχει πάρει η δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση της.


Οι εικόνες πλημμυρισμένων δρόμων στο δήμο όπως το 1 μέτρο νερού στη Δράμας στο ύψος που είναι το γεφυράκι στο Ρέμα Πικροδάφνης, στους δρόμους στην περιοχή στο εργοστάσιο της GAP, στην οδό Βεργίνας, στην Ασυρμάτου, στην πάροδο της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της ΤΟΥΟΤΑ κ.α., κατέδειξαν τη γύμνια του κρατικού μηχανισμού και την χρόνια υποβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου.


Παρά τις επανειλημμένες διακηρύξεις, της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και της Διοίκησης του Δήμου, ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, στην πράξη φάνηκε η έλλειψη μέτρων πρόληψης, και αντιπλημμυρικών έργων ενώ η ευθύνη μετατίθεται για μια ακόμα φορά την πλάτη του λαού για να προστατέψει την ζωή του και την περιουσία του.


Τώρα άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που έχουν σημειωθεί έως τώρα καθώς και για να μη ζήσουμε άλλα τις επόμενες ώρες.