Αρχειοθήκη ανακοινώσεων

Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2022

Δελτίο Τύπου 12/02/2022

Στην περιοχή που εκτυλίσσονται τα έργα για τη "διαπλάτυνση" της Αγίου Δημητρίου, τεράστια προβλήματα έχουν προκληθεί από το πρωί του Σαββάτου 12/02 λόγω αγωγού της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει η περιοχή. Η κατάσταση είναι αφόρητη για τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς από τη δυσοσμία και τα ακάθαρτα νερά και λύματα. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως ένα κατάστημα επί της Αγίου Δημητρίου έχει πάθει μεγάλη ζημιά, ενώ οι υπεύθυνοι του μαγαζιού προσπαθούσαν να αντλήσουν τα νερά από το πλημμυρισμένο υπόγειο μόνοι τους.

Όπως και στην πρόσφατη κακοκαιρία, τώρα και σε αυτό το πρόβλημα ο ένας υπεύθυνος "πετάει το μπαλάκι" στον άλλο (Δημοτική αρχή - ΕΥΔΑΠ).

Άμεσα όλοι οι συνυπεύθυνοι, η Δημοτική Αρχή και η ΕΥΔΑΠ να ενεργήσουν, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην Αγίου Δημητρίου και σε όσα καταστήματα ή σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, με άμεση αποζημίωσή τους.

Τα προβλήματα από αυτό το έργο πολλαπλασιάζονται. Η Δημοτική Αρχή φέρνει ακέραια την ευθύνη, και οφείλει να λάβει ΟΛΑ τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν, είτε αφορούν τους αγωγούς είτε τα ατυχήματα που παρατηρούνται είτε το ατελείωτο μποτιλιάρισμα.