Αρχειοθήκη ανακοινώσεων

Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2020

Παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο 29/10/20


 Παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο 29/10/20


Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Δημητρίου κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου (Προ Ημερήσια Διάταξη) στις 29/10/2020 δεν άφησαν κανένα ζήτημα, έξω από την κουβέντα που να αφορά την υγεία και τη ζωή της λαϊκής οικογένειας της περιοχής μας, μιας και η Δημοτική Αρχή με την βοήθεια άλλων δυνάμεων, δεν τις βάζουν καν ως θέμα συζήτησης.

 Συγκεκριμένα:

  • Ως πρώτο ζήτημα θέσαμε τη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής και την πάλη του λαού μας ενάντια στο φασισμό (Δείτε εδώ).

  •  Σχόλιο για τη σχέση ΜΚΟ & διαχείρισης του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού ζητήματος, με αφορμή τη χρηματοδότηση της ΑΜΚΕ «HOPELAND» (πρώην ονομασία «Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου») από το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ (Δείτε εδώ).

  •  Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, και την ένταξη του δήμου μας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (Δείτε εδώ).

  •  Παρέμβαση για την εκρηκτική κατάσταση στα σχολεία του Αγίου Δημητρίου, η οποία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για την υγεία των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας (Δείτε εδώ). Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Δημητρίου αναφέρει και σε προηγούμενες παρεμβάσεις της ότι δεν μπορεί να υπάρχει άλλη καθυστέρηση στα μέτρα προστασίας, για να λειτουργούν με ασφάλεια τα σχολεία (Δείτε εδώ).